Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 1 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

26.05.2022 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Stunlock Studios ve CI Games, V Rising ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin bir milyon adet sattığını duyurdu. V Rising bir hafta önce Steam üzerinden Erken Erişim olarak yayınlanırken, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ise Haziran 2021 piyasaya sürüldü.
 
V Rising, 50 oyuncuya kadar tekli veya co-op modu destekleyen vampir temalı açık dünya hayatta kalma oyunu. V Rising'de, insanlar tarafından yönetilen bir dünyada bir vampir olarak hayatta kalmanız ve bir sonraki Drakula olmak için maceraya atılmanız gerekiyor.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ise taktiksel bir nişancı gizlilik oyunu. CI Games tarafından geliştirilen bu keskin nişancı oyunu Crytek'in CRYENGINE motorunu kullanıyor. 
 
CI Games CEO'su Marek Tyminski satış rakamları hakkında şunları söyledi: "Bu kilometre taşına bir yıldan kısa bir sürede ulaştık. Bu da Underdog Studio'daki ekibin sıkı çalışmasının bir sonucu. Yıllar boyunca seriyi destekleyen sadık hayran kitlemize teşekkür etmek ve bu hedefe ulaşmamıza yardımcı olan tüm yeni oyunculara hoş geldiniz demek istiyoruz.”

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler