Snoop Dogg, Tekken Tag Tournament 2 İçin Onaylandı

06.06.2012 15:48 Levent Polater

 
    Tekken Tag Tournament ve Snoop Dogg mu? Aslında biz de pek şaşırdık. Ancak gerçekten şaka değil. Namco Bandai, Snoop Dogg'un Tekken Tag Tournament'da bir karakter olarak yerini alacağını ve dövüşe hazır olacağını belirtti. Snoop Dogg'un kendine has bir bonus mekanı ve yapımın soundtrack'inde bir parçası da olacakmış.

    Snoop Dogg, konuyla ilgili, " Tüm Tekken Tag Tournament 2 hayranları, Patron Dogg'un kendi mekanında yeni şarkım olan “Knocc ‘Em Down” eşliğinde k.çınızın tekmelenmesine hazır olun. Kim daha fazlasını isteyebilir ki?"
 
     Fazla söze gerek yok, yorumları size bırakıyoruz. Tekken Tag Tournament 2, 14 Eylül'de PS3 ve Xbox 360 için raflarda. Snoop Dogg içerikli yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz, kendisini burada dövüşürken göremiyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 24 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler