Sociable Soccer'ın Kickstarter Projesi İptal Edildi

26.11.2015 23:44 Ömür Gencer


      İki hafta önce Sensible Soccer'ın geliştiricisi bir devam oyunu için Kickstarter'a başvurmuştu. Sociable Soccer adlı bu yeni yapımın Kickstarter kampanyası ne yazık ki iptal edildi.
 
      Sociable Soccer'ın kampanyası için toplamda 300 bin £ isteniyordu. Kampanyanın çok ilgi görmemesi ve şu ana kadar 32 bin £ toplanmış olması nedeniyle projenin başındaki isim John Hare, kampanyayı iptal etti. Buna rağmen oyunun geliştirilme aşaması devam ediyor. Geliştirici ekip, oyunu piyasaya nasıl süreceklerini kesinleştirdiklerinde oyuncularla paylaşacaklarını dile getiriyor.
 
      Sociable Soccer hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Sensible Soccer ruhunu tekrar diriltmek için yola çıkan Sociable Soccer'ın iptal edilmesi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sociable Soccer Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Joh Hare Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler