Son Hava Bükücü Avatar'ın Oyunu Dreams'de Yapılıyor

11.03.2020 14:30 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams'in içeisinde Son Hava Bükücü Avatar'ın oyunu geliştirme aşamasında. 
 
Şu ana kadar Dreams'in içerisinde çok fazla oyun geliştirildi ancak şahsi olarak favorim kesinlikle bu diyebilirim. Bunun sebebi de bir kesimin de benim gibi hayranı olduğu Son Hava Bükücü Avatar'ın oyunu olması diyebilirim.
 
Elca Gaming adlı birisi tarafından geliştirilen oyunun şu anda hala gelişim aşamasında ancak Dreams'de oynanabilir bir erken erişim sürümü de mevcut. Elca Gaming videodan anlaşıldığı gibi, hem ortamı yansıtma konusunda hem de oynanış konusunda gerçekten muazzam bir iş çıkartmış.
 
Buraya tıklayarak Elca Gaming'in YouTube kanalına, buraya tıklayarak da Avatar'ın oyununun Dreams sayfasına ulaşabilirsiniz. Bahsi geçen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Umuyoruz ki bir stüdyo kendisine destek olur ve bu oyunun tam sürümünü ayrı olarak görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler