Sonic Colors Ultimate PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

27.05.2021 19:47 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Blind Squirrel Entertainment, Sonic Colors Ultimate'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Epic Games Store) için duyurdu.

7 Eylül 2021'de çıkış yapacak.

Sonic Colors Ultimate, ilk olarak 2010 yılında Wii ve DS için piyasaya sunulan platform oyunu Sonic Colors'ın remaster versiyonu. Oyunun görünümü ve hissiyatında güncellemelerin yanı sıra yeni özellikler ve Rival Rush adlı yeni bir oyun modu içerecek.
 
Sonic Colors Ultimate'ın standart sürümü $39.99 ve deluxe sürümü $44.99. Deluxe sürüm oyuna 3 Eylül'de erişim imkanı verecek. 
 
Sega ayrıca iki kısımdan oluşacak ve Sonic'i Roger Craig Smith'in seslendireceği kısa animasyon serisi Sonic Colors: Rise of the Wisps'i duyurdu. 
 
Sonic Colors Ultimate
 
 
Sonic Colors: Rise of the Wisps
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Colors Ultimate Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blind Squirrel Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 19 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler