Sonic Colors: Ultimate Artık Steam'de Mevcut

08.02.2023 22:05 Mehmet Tandoğan

 
SEGA tarafından daha önce PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülen aksiyon platform oyunu Sonic Colours: Ultimate, artık Steam'e geldi. Oyun şu anda Steam'de yüzde 30'luk bir indirimle 449,00 TL yerine 314,30 TL'den satışta. Dijital Deluxe sürüm ise 549,00 TL yerine 384,30 TL'den satışta.
 
Aksiyon platform oyunu 7 Eylül 2021 tarihinde bizlere sunuldu
 
 
Yüzde 30'luk çıkış indirimiyle beraber Steam üzerinden PC kullanıcıları için sunulan Sonic Colors: Ultimate, eğlenceli ve aksiyon dolu bir platform deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. İlk incelemelerin Steam üzerinde karışık olduğu bu yapımda farklı farklı bölgelere gidebiliyor ve çeşitli platform unsurlarını deneyimleyebiliyoruz.
 
Yıldızlar arası bir yolculuğa çıktığımız bu eğlence parkı temalı oyunda, etrafta dönüp durabiliyor, platformları aşabiliyor ve hızımızı arttırabiliyoruz. Hızın ve platform unsurlarının harmanlandığı bu oyunda tehlikeli düşmanlar da yer alıyor. Bu düşmanları alt etmek için de Sonic'in hızından ve platform yeteneklerinden yararlanmaya çalışıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Colors Ultimate Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blind Squirrel Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler