Sonic Colors'ın PAX 2010 Oynanış Videosu

04.09.2010 13:54 Gökhan Yılmaz

 
     Sega, yeni geliştirdiği Sonic oyununun üç boyutlu olduğunu duyurmasından sonra oyunun hayranları tarafından büyük tepki görmüştü. Yapımcı, bu tepkilerin ardından üç boyutlu olanın haricinde başka bir Sonic oyunu daha geliştirdiğini açıklamıştı (Sonic 4). Perspektif görüş açısıyla üç boyutlu olan Sonic Colors'ın oynanış videoları geldikçe oyunun hayranları biraz daha rahatlıyor çünkü oyun videolarda eğlenceli ve güzel görünüyor.
 
     Daha önceden 2 kişilik co-op desteği ile geleceği açıklanan Sonic Colors'ın PAX 2010'dan yeni bir oynanış videosu geldi. Katılımcılara oyunun demosunu sunan Sega, Sonic Colors'ın 12 Kasım 2010'da Wii ve DS için çıkacağını duyurmuştu. Fuar alanından çekilmiş oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Colors Platformlar: Wii DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler