Sonic Generations'ın 3DS'e Çıkış Tarihi Açıklandı

Sonic Generations ile ilgili ilk izlenimlerimiz çok olumlu
20.10.2011 21:12 Alkan Adakaner

 
      PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için 4 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Sonic Generations'ın 3DS sürümünün çıkış tarihi belirsizdi. Sonunda Sega oyunun Nintendo'un taşınabilir konsoluna ne zaman çıkacağını açıkladı.
 
     Sonic Generations'ın 3DS sürümü Avrupa'da 25 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Oyunun 3DS sürümünün diğer sürümlerden farklı oynanış ve görsel yapıya sahip olacağını belirtelim. Bu da oyunun bu sürümünü özel yapıyor.
 
      Sonic'in modern ve klasik oynanış tarzını sevenlerin ilgi göstereceğini düşündüğümüz oyunun 3DS sürümü Nintendocuların bu seriyi ne kadar çok sevdiğini göz önüne alırsak büyük ilgi görecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Generations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler