Sonic The Hedgehog 2 Geliştirilmeye Başlandı

29.05.2020 13:53 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Sonic serisinin geçtiğimiz aylarda bir live-action filmi çıktı. Her ne kadar koronavirüs salgınının ilk dönemlerine denk gelse de gişede güzel bir başarı yakaladı.
 
Şimdi ise serinin devam filmi için çalışmalara başlandığı açıklandı. Variety'nin haberine göre Paramount Pictures ve Sega Sammy, Sonic The Hedgehog 2 için çalışmalara başlamış. Oyuncu kadrosu ile ilgili bir bilgi olmasa da yönetmen Jeff Fowler ve yazarlar Pat Casey ve Josh Miller ikinci film için geri dönecekler. Daha detaylı bilgiler ilerleyen süreçte açıklanacaktır.
 
İlk film ülkemizde 14 Şubat 2020'de vizyona girmişti. İlk filmin oyuncu kadrosunda Ben Schwartz (Sonic), James Marsden, Jim Carrey ve Tika Sumpter bulunuyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler