Sonic The Hedgehog Koronavirüs Sebebiyle, Dijital Ortamda Daha Erken Yayınlanacak

21.03.2020 20:03 Özgür Eroğlu

 
Oyuncuların yakından tanıdığı Sonic The Hedgehog filmi geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi. Koronavirüs sebebiyle bazı ülkelerde vizyona giremedi veya geç girdi. ancak yine de gişede güzel bir başarı yakaladı.
 
Koronavirüs salgını sebebiyle şu anda neredeyse tüm dünyadaki sinemalar kapalı. Bu sebeple Sonic The Hedgehog'un beklenenden daha erken dijital ortamda yayınlanacağı açıklandı. Son açıklamaya göre film 31 Mart'ta dijital olarak yayınlanacak.
 
Sonic The Hedgehog ülkemizde 14 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmişti. Genel olarak yorumlara bakacak olursak filmin olumlu geri dönüşler aldığını söyleyebiliriz. Beklenenden daha erken dijital ortamlarda yayınlanacak olan diğer filmler şu şekilde: Onward, Bloodshot, The Invisible Man ve The Hunt.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 10 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler