Sonic the Hedgehog 3D Açıklandı

08.05.2013 09:35 Alkan Adakaner


     Sega'nın maskotu olan Sonic bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik bu defa klasik bir oyunla. Sonic the Hedgehog serisinin ilk oyunu yepyeni özelliklerle Nintendo 3DS ekranlarına geliyor. Oyun 3DS e-shop için duyuruldu.
 
     Sonic the Hedgehog'un 3DS versiyonunun 3D görüntü desteği vereceği belirtiliyor. Ayrıca Sonic'in Spin Dash hareketi ve Homing Attack adlı yeteneğinin de oyunda yer alacağı açıklandı. Bunların yanı sıra oyunda kayıt özelliği ve tuşları istediğimiz gibi değiştirme şansımız da bulunacak.
 
    Sonic the Hedgehog 3D gelecek hafta Japonya'da piyasaya çıkıyor. Oyunun Avrupa ve Amerika e-shop'lara ne zaman geleceği ise belirsiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler