Sonic the Hedgehog Filminde Sonic'in Tasarımını Değiştirmek 5 Milyon Dolara Mal Olmuş

20.11.2019 09:38 Gazali Çetinkaya

 
Live-action macera komedi filmi Sonic the Hedgehog için ilk fragman yayınladığında Sonic karakterinin tasarımına fazlasıyla olumsuz tepki geldi ve Paramount Pictures da karakterin tasarımının değiştireceğinin sözünü verdi.
 
Filmin yeni fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı ve Sonic'in yenilenen görünümü ilk bakış atma fırsatı yakaladık. Bunun ardından da sosyal medyada tasarımın değiştirilmesinin 35 milyon dolara mal olduğuna dair tweet'ler atıldı ve bir tanesi 10,000 re-tweet aldı fakat bu miktarın gerçeği yansıtmadığını belirtelim.
 
Film sitesi IndieWire'ın projeye yakın bir kaynaktan edinmiş olduğu bilgiye göre, karakter tasarımının değiştirilmesi yaklaşık olarak 5 milyon dolara mal olmuş. Görsel efekt ekibi tarafından belirtilene göre, orijinal tasarımla sadece ilk fragmandaki sahneler çekilmiş. Ayrıca filmin erteleme ve karakter tasarımını değiştirme kararı alındığı zaman filmin zaten tamamlanmaya yakın değilmiş.
 
Sonic the Hedgehog filmi 14 Şubat 2020'de vizyona girecek. Yeni fragmanı buradaki haberden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler