Sonic the Hedgehog Filminden Yeni Afiş Yayınlandı

06.12.2019 00:27 Özgür Eroğlu

 
İlk tasarımının ardından tepki toplayan Sonic filmi bildiğiniz gibi Sonic'in yeniden tasarlanması sebebiyle vizyon tarihinde biraz ertelenme yaşamıştı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragman ile eski tasarımı unutturup bizleri tekrardan film için heyecanlandırmıştı.
 
Bugün ise filmin yeni bir afişi paylaşıldı. Afişi aşağıda bulabilirsiniz. Normalde 8 Kasım 2019'da vizyona girecek olan film, bu yeni tasarım sebebiyle ertelendi. Filmin yeni vizyon tarihi 14 Şubat 2020.
 
Sonic the Hedgehog, Sega'nın dünya çapında satış rekorları kıran video oyunu serisinin ana karakteri parlak mavi kirpiye odaklanan bir live-action macera komedi filmi.

Sonic the Hedgehog peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, Sonic'i yakalamak için peşine düşer ve devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr. Eggman'ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills'in şerifi Tom Wachowski, Sonic'in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Filmde Sonic'i Ben Schwartz seslendirirken Dr. Ivo "Eggman" Robotnik karakterini Jim Carrey canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda ise Jeff Fowler oturuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 8 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler