Sonic the Hedgehog'un Yaş Sınırı Belli Oldu

16.01.2020 11:55 Özgür Eroğlu

 
Sonic the Hedgehog filminin çıkış tarihi yaklaştıkça film ile ilgili her şey de yavaşça gün yüzüne çıkıyor. Şimdi de filmin yaş sınırı belli oldu.
 
Tahmin edilebileceği gibi film PG olarak yani +7 yaş gurubu için diyebiliriz. Aslında hayranlar filmin en azından PG-13 olmasını yani 13+ olmasını bekliyordu ancak belli ki çocukluk anılarımızı hatırlatabilecek bir film izleyeceğiz. Film 14 Şubat'ta vizyona girecek.
 
Sonic the Hedgehog, Sega'nın dünya çapında satış rekorları kıran video oyunu serisinin ana karakteri parlak mavi kirpiye odaklanan bir live-action macera komedi filmi.

Sonic the Hedgehog peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, Sonic'i yakalamak için peşine düşer ve devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr. Eggman'ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills'in şerifi Tom Wachowski, Sonic'in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Filmde Sonic'i Ben Schwartz seslendirirken Dr. Ivo "Eggman" Robotnik karakterini Jim Carrey canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda ise Jeff Fowler oturuyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler