Sony, 12 Canlı Servis Oyunundan Altısını Erteledi!

11.11.2023 20:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, canlı servis alanındaki varlığını önemli ölçüde genişletme niyetini gizleyemedi ve bu yılın başlarında Nisan 2026'dan önce 12 canlı servis oyunu yayınlamayı planladığını doğruladı. Ancak ilginç bir şekilde bu oyunların yarısını erteledi.
 
Sony birçok oyunu erteledi
 
 
 
Sony'nin son üç aylık kazanç çağrısı sırasında COO ve CFO Hiroki Totoki, şirket içi bir incelemenin ardından şirketin üzerinde çalıştığı 12 canlı servis oyunundan altısının ertelendiğini açıkladı. Yarısının hala bugün ile Nisan 2026 arasında yayınlanması planlansa da geri kalan projelerin ne zaman çıkış yapacağı şu an için belli değil.
 
Totoki (VGC aracılığıyla) bu konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Canlı servis oyunlarını gözden geçiriyoruz. Amacımız oyuncular tarafından uzun süre oynanacak ve beğenilecek oyunlar sunmak. 12 oyundan altısı 2026'dan öncesine kadar piyasaya sürülecek. Kalan altı oyun üzerinde ise çalışmalarımız devam ediyor." 
 
Öte yandan Destiny 2'nin düşük performansının ardından stüdyonun önemli engellerle ve işten çıkarmalarla karşılaşması nedeniyle Bungie'nin Marathon adlı oyunu 2025'e ertelendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 21 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler