Sony 2012'de Aile Oyunlarına Hedeflenecek

05.12.2011 17:32 Samet Konuksal


     Sony Avrupa'nın yeni müdürü Jim Ryan, Playstation 3'ün 2012'de yapacakları hakkında konuştu. Jim Ryan'ın dediğine göre 2012 yılında Sony'den daha çok aile eğlencesine yönelik oyunlar göreceğiz.
 
     Resmi Playstation dergisine Jim Ryan, "İleride de göreceksiniz, artık aile eğlencesine ve gençlere yönelik oyunlara da yoğunlaşacağız." şeklinde bir açıklamada bulundu. Açıklamanın ardından Jim Ryan, "Bu durumdan çekirdek oyuncu kitlesi fazla etkilenmeyecek. Zaten onlara yönelik tonlarca planımız var." diyerek devam ettirdi.
 
     Sony'nin her kitleye önem vermesi, yeni konsol alacak olan kişiler adına Playstation 3'ün tercihini daha da güçlendirecektir. Açıklamalara bakılırsa Sony, Move'un değerini 2012'de verecek gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 42 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler