Sony: 2013 PS Vita için Önemli Bir Yıl

23.06.2013 09:42 Alkan Adakaner


    Son dönemlerde Sony konsolları deyince aklımıza gelen ilk şey Playstation 4 oluyor. Bu alanda satış liderliğini tekrar kazanmak isteyen (Wii satışlarda PS3'ü geçmişti ve Xbox 360 ile kafa kafaya bir mücadele var) Sony PS4'e yüklenmişti. Yine de PS Vita da unutulmuş değil. SCE Japonya başkanı Hiroshi Kawano'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:

    "2013 PS Vita için önemli bir yıl. Yıl sonuna kadar konsol 150 oyuna sahip olacak, yani konsol yavaş yavaş önplana çıkıyor. Oyuncular daha fazla oyun satın almaya başladı ve çok sayıda akıllı telefon oyunu PS Vita'ya da geliyor. Oyuncuların büyük ilgisini gören free-to-play oyunlar da buna dahil. Yılın ikinci yarısına kadar PS Vita promosyonlarımızı yapmaya devam edeceğiz."

      Bu arada Playstation Vita'da hemen hemen bütün PS4 oyunlarını stream ederken oynayabileceğinizi belirtelim. Yani PS4 açıkken, oyunlar PS Vita ekranına yansıtılacak ve oyunu Vita üzerinden oynayabileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler