Sony, 2025'e Kadar Oyunlarının Yaklaşık Yarısını PC ve Mobil'e Getirmeyi Planlıyor

26.05.2022 11:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, Sony brifingi sırasında PlayStation Studios'un PC ve mobil platformlara yönelmesi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda 2025 yılına kadar oyunlarının yarısını PC ve Mobil cihazlara getirmeyi planladıklarını belirtti.
 
Brifinginden alınan bir slayt, PlayStation oyunlarının yarısının 2025 mali yılına kadar PC ve mobil cihazlara geleceğini gösteriyor. Ryan ek olarak şunları söylüyor: "PlayStation Studios, zengin hikayeli ve grafiksel olarak sağlam tek oyunculu oyunlardan oluşan güçlü bir portföye sahip. Ancak bu oyunları sadece dar bir kitleye sunuyoruz. 
 
Bu dar pazardan kurtularak PC ve mobil sektöre yönelmek istiyoruz. Bunu doğru bir şekilde yaparsak, oyunlarımızı oynayan ve oyunlarımızdan zevk alan oyuncu sayısında artış olacaktır. PC ve mobil sektörü, daha geniş kitlelere ulaşmak için bir fırsat. "
 
 
 
Öte yandan Ryan, PlayStation VR2'nin çıkışı sırasında 20'den fazla büyük birinci taraf ve üçüncü taraf oyuna sahip olacağını açıkladı. Bunun yanı sıra 31 Mart 2023'te sona eren mevcut mali yılda iki duyurulmamış canlı servis oyununun da yayınlanacağını belirtti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler