Sony: Ay Sonuna Dek PSN Servisleri Düzelecek

NGP, üstün özellikleriyle oyun müdavimlerini büyülüyor.
26.05.2011 16:56 Levent Polater

 
    Sony'den NGP ve PSN ile ilgili önemli raporlar geldi. Bugün yapılan bir brifingte planlarını açıklayan Sony, NGP'yi bu seneye yetiştirme konusunda kararlı olduğunu dile getirdi.
 
    2011'in sonunda çıkması planlanan NGP için tam gaz çalışmaların devam ettiği belirtilirken yeni nesil el konsolunun önce hangi bölgeye çıkacağı konusunda herhangi bir yorum yapılmadı. Tüm dünyanın NGP'ye yıl sonuna kadar kavuşup kavuşmayacağını henüz bilmiyoruz.
 
     Büyük ihtimalle NGP'nin son durumuyla ilgili en net bilgileri E3'te alacağız. Sony'den bir önemli rapor ise PSN ve PS Store ile ilgili. Ay sonuna dek PSN servislerini tamamen düzeltmeyi planladığını söyleyen Sony, bu konuda kararlı görünüyor. Ay sonuna da 5 gün kalmış bu arada. Sony'ye güvenimiz tam, söz verilen tarihte PSN'in açılmasını bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler