Sony Başkan Yardımcısı Masayasu Ito İstifa Ediyor

06.09.2022 13:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment'ın başkan yardımcısı Masayasu Ito, 1 Ekim'de istifa edeceğini ve mevcut göreve Lin Tao'nun atanacağını duyurdu. Sony Interactive Entertainment'ın Japonya - Asya ortak geliştirme başkanı Kiichiro Urata da şirket müdürü olarak atanacak. 
 
Ito, Sony Interactive Entertainment için donanım mühendisliğini ve operasyonlarını denetledi. Yıllar içinde PlayStation 5 ve PlayStation VR dahil olmak üzere çeşitli PlayStation donanımlarının planlanmasında önemli bir rol oynadı. Ito, Nisan 2008'den bu yana Sony Interactive Entertainment'ta ve ondan önce de yaklaşık 11 yıl Sony Corporation'da çalıştı.
 
Bloomberg'e göre Ito'nun istifası, emeklilik yaşının gelmesinden kaynaklanıyor. Bu neden şu anda bir temsilci tarafından onaylandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler