Sony Bu Yıl Yeni Bir Astro Bot Oyunu Yayınlayabilir

15.02.2024 21:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Astro Bot hayranları için şu anda güzel bir haber ortaya çıktı. Sony tarafından sunulan serinin yeni oyunu bu yıl içerisinde gelebilir. Bunlar şu anda tamamen iddiadan ibaret ancak elimizde birkaç detay daha bulunuyor.
 
Astro Bot'un yeni oyunu beklentiler arasında
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre ve geçtiğimiz gün yapılan açıklamada Nisan ayından başlayıp Mart 2025'ten sonra erecek olan bir sonraki mali yıl içerisinde, bildiğiniz üzere God of War ve Spider-Man gibi büyük serilerin oyunlarının gelmeyeceği belirtildi. Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb bu doğrulamaların ardından Astro Bot serisinin yeni oyununun geleceğini bildirdi  ve çeşitli duyumlar aldığını aktardı.
 
Jeff Grubb ayrıca şunları belirtti: "Rise of the Ronin oyununun geleceğini zaten biliyorsunuz. Ancak bunun dışında,God of War ve Spider-Man gibi büyük çaplı yapımların gelmeyecek. Bu sefer gözler arka planda kalmış serilerde olacak."
 
Astro serisinin son oyunu 3 boyutlu bir platform deneyimi sunan ve 2020 yılında yayınlanan Astro's Playroom'du. Bu serinin elbette kendine göre bir hayran kitlesi bulunuyor. Hayranlar ise bu serinin yeni oyunlarını şu anda beklemeye koyulabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler