Sony Cephesinde Deprem: CCV Doğrulaması Olmadan Oyun Satın Alınıyor

04.07.2019 14:55 Nursema Emre

 
PlayStation Store'da bazı güvenlik açıklarıyla karşılaşıldı. Geçtiğimiz yıllarda PSN'de yaşadığı büyük güvenlik sorunlarından sonra daha stabil bir döneme geçiş yapan Sony'den oldukça endişe verici bir haber geldi. Aslında Sony'den şimdilik herhangi bir resmi açıklama geldiğini söyleyemeyiz. Bu hatayı ilk olarak fark edenler PSN kullanıcıları oldu. 
 
PlayStation'daki bir güvenlik açığını değerlendiren korsanlar, PSN kullanıcılarının kredi kartlarını herhangi bir CCV (kredi kartı güvenlik numarası) ihtiyacı olmadan alışveriş yapabiliyorlar.
 
Durumu fark eden kullanıcı Twitter'dan video paylaşımı yaptıktan sonra sorunun bir süre sonra çözüldüğüne dair bilgilendirmede bulundu. Olaya ilişkin Twitter videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
Şimdilik bu süreçte oyuncuların ne kadar mağdur olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmedi. Konuya ilişkin YouTube videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.    
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler