Sony Daha Fazla Remastered Oyun Sunmak İstiyor

08.08.2015 17:06 Samet Konuksal


    PS3 ve Xbox 360 neslindeki tutan oyunların görsel açıdan hafiften cilalanıp yeni nesle uyarlanması birçok oyuncunun tepkisini çeken bir olay. Şimdiye kadar Journey, God of War 3 ve The Last of Us ile Remastered projelerle karşımıza çıkan ve Uncharted serisinin oyunlarını da bu doğrultuda hazırlayan Sony, bunun devamını da getirecek gibi görünüyor.
 
    Köln'de düzenlenen Gamescom kapsamında yaptığı açıklamalarda Sony Almanya'nın başındaki isim, Sony'nin daha fazla Remastered oyun projesinin olduğunu ve PS3'te beğenilen güzel oyunların PS4'e aktarılmaya devam edileceğini söyledi.
 
Sony'nin hangi oyunları uyarlamasını istersiniz? Ya da oyun uyarlamak yerine yeni projeler yapmasını mı tercih edersiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 157 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler