Sony: Dünya Çapında 41.6 Milyon PS3 Satıldı

Playstation 3, 2011 yılında özellikle konsola özel oyunları ile oyuncuların dikkatini çekiyor.
03.03.2011 17:45 Alkan Adakaner


     Bugüne kadar Playstation 3'ün satış rakamları ile ilgili bir çok bilgi yayınlandı. Bu rakamların hepsi birbirinden farklıydı. Sonunda Sony, Game Developers Conference'ta konsolun satış rakamını resmi olarak açıkladı.
 
     Sony'nin açıklamasına göre Playstation 3 bugüne kadar dünya çapında 41.6 milyon adet satttı.  Bu rakam daha önce çeşitli kuruluşların açıklamalarından çok daha az görülebilir, mesela Vgchartz'ın verilerine göre PS3'ü bugüne kadar 47.9 milyon sattı. Bu rakam büyük ihtimalle konsolun dağıtım sayısına dayanıyor. Sony'nin açıkladığı ise müşteriye satılmış konsol sayısı.
 
      Sony'nin panelinde ayrıca PSN'in gelirinin %70 arttığı ve Playstation Store'daki satışlarda ise %60'lık artış sağlandığı belirtildi. Bunların yanı sıra bugüne kadar 70 milyon PSN hesabının yaratıldığı da belirtildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın 2022 Yılına Ait Fragmanı Sızdırıldı 1 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Film Tadında Türkçe Dublaj! 1 Saat önce Jurassic Park ve Crysis'ten İlham Alan Ferocious'tan Yeni Oynanış Videosu 1 Saat önce UE5 Destekli INDUSTRIA 2'den İki Dakikalık Oynanış Videosu Geldi 6 Saat önce Türk Mitolojisi Temalı The Nightscarred: Forgotten Gods'ın Savaş Mekanikleri 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler