Sony E3 2017 Basın Konferansı | 13 Haziran TSİ 04:00

13.06.2017 02:37 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment E3 2017 Basın Konferansı 
 
Ne Zaman: 13 Haziran TSİ 04:00
Nereden: BSC, PlayStation.com, Twitch, YouTube, Facebook
 
   Sony Interactive Entertainment E3 2017 basın konferansı esnasında God of War ve Days Gone oyunlarının gösterileceği kesinleşti. 
 
   Birinci parti oyunlardan Detroit: Become Human, Dreams, Gran Turismo Sport, Knack 2, The Last of Us Part II, MatterFall, Spider-Man, Uncharted: The Lost Legacy ve WiLD'ın konferansta yer alması bekleniyor.
 
   Üçüncü parti oyunlardan gösterilmesini beklediklerimiz ise Call of Duty: WWII, Destiny 2, Far Cry 5, Star Wars Battlefront 2 ve daha fazlası.
 
   Tüm bunların dışında birinci parti oyun duyuruları ve anlaşmalı firmaların üçüncü parti oyun duyuruları da konferansta olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler