Sony, E3'de PlayStation'a Özel Spider-Man Tanıtabilir

09.05.2016 09:20 Gazali Çetinkaya

 
   PlayStation'a özel Sly Cooper ve Infamous serileriyle tanıdığımız Sucker Punch'ın PlayStation 4'e özel Spider-Man oyunu geliştiriyor olduğuyla ilgili söylenti haberlerine yenileri eklendi.
 
   En başa dönecek olursak sızıntılarıyla ünlü NerdLeaks twitter üzerinden Sony'nin bu E3'de PlayStation 4'e özel Spider-Man oyununa ait bir fragman yayınlayabileceğinden bahsetmişti. 

 
   Ardından ise son günlerde adı geçen İnfamous oyunlarının remastered versiyonu Lighting Edition'ın Amazon'daki kapağında Spider-Man oyununa ait bir demo sürümü olduğu gözüktü. Tabii daha sonra reddit'te bunun fotoşop olduğuyla ilgili bir sürü iddia ortaya artıldı.
 
 
   
   Son sızıntı ise Motion Capture aktörü Stephen Oyoung'in CV'sinin internette kısa bir süre yayınlanması oldu. CV'de aktörün PlayStation 4 için çıkacak bir Spider-Man projesinde yer aldığı gözüküyor. Bu yayınlanan görselde hızlıca kaldırıldı. 
 
 
 
   Toparlayacak olursak ortada ne Sony tarafından ne de Sucker Punch tarafından resmi bir açıklama yok ancak gerçekten güçlü sızıntılar var. Belki E3'de büyük bir süpriz olarak duyurmak istiyor olabilirler. Biz yine de umuyoruz ki Sucker Punch tarafından Infamous Second Son kalitesinde açık dünya bir Spider-Man oyunu geliştiriliyordur ve E3 2016'da bizlere bir video ile gösterilir. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man : Shattered Dimensions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler