Yeni Filmin Adı Amazing Spider-Man Olacak

15.02.2011 01:34 Ersin Kılıç


     Favori çizgi roman karakterlerinden biri olan Spider Man, yani Örümcek Adam'ın yeni filmi bildiğiniz gbi üçlemenin aksine yepyeni bir başlangıç yapacak. Geçtiğimiz ay ilk görüntüsü ile karşımıza çıkan Spider Man için yeni bir görsel daha yayınlandı.
 
     Social Network'te iyi bir performans sergileyen Andrew Garfield'ın Peter Parker rolünü üstleneceği filmin yönetmeni ise Mark Webb olarak açıklanmıştı. Filmi ile birlikte muhtemelen yeni oyununu da göreceğimiz Spider Man için yayınlanan bu görselde önemli ayrıntılar yer alıyor.
 
     Marvel tarafından yayınlanan bu yeni görüntüde ilk dikkat çeken nokta ise tabi ki Spidey'in kollarındaki kapsüller oluyor. Yani üçlemenin aksine yeni Spider Man'de Peter ağ sorununa kendisi çözüm bulacak. Kostümün geneline baktığımızda ise bir önceki görüntüye nazaran çok daha farklı olduğunu görüyoruz.
 
     Kostüm detaylarını bir kenara bırakıp asıl önemli konuya dönelim. Columbia Pictures yaptığı açıklama ile yeni filmin tam adının The Amazing Spider Man olacağını duyurdu. Stan Lee ve Steve Ditko'nun beraber kaleme aldığı Amazing serininden uyarlanacak olan film 3D olarak 3 Temmuz 2012'de gösterime girecek. Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde ;Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen ve Sally Field.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man : Shattered Dimensions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler