Sony: "F2P Yeni Neslin Önemli Bir Parçası"

16.10.2013 09:42 Alkan Adakaner


     Yeni nesille birlikte PC'deki önemli free to play oyunların konsollara da geleceğini görüyoruz. Sony Computer Entertainment patronu Andrew House'un açıklamalarına göre yeni nesil için Free to Play oyunlar önemli bir yer işgal ediyor.
 
     "Konsollardaki free to play oyunların çok daha büyük bir etken olduğunu görebiliriz. Yeni nesilde F2P oyunlar konsol dünyasının büyük bir parçası olacak." 
 
     CCP Games yetkilileri de bir süre önce free to play oyunların konsollarda önemli bir yer tutmasının sadece zaman meselesi olduğunu söylemişlerdi. Bakalım Playstation 4 ve Xbox One'da F2P oyunlar nasıl bir etki bırakacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler