"Sony, Geçen Sene Birçok Oyunun Yapımını Durdurdu"

Oyunu yayınlanan ilk görüntülerinden biri.
16.08.2012 22:45 Buğra Çiftçi

 
     Remember Me'nin yapımcısı Dontnod firmasının kurucularından Oskar Guilbert, oyunlarının yayınlanması sürecine dair bazı açıklamalar yaptı. Capcom tarafından yayınlanacak olan oyunun, aslında Sony tarafından Adrift adıyla yayınlanması planlanıyormuş. Fakat geçen yıl Sony,  Dontnod'un hedeflediğinden daha farklı bir oyun isteyince, yapım süreci diğer birçok oyun ile birlikte durmuş.
 
      Oskar Guilbet yaptığı açıklamada "Sony, bize uymayan daha farklı bir oyun türüne odaklanmak istedi.Ama onlarla iyi bir ilişki içindeyiz. Geçen yıl, birçok oyunun yapımını durdurdular ve bizde IP haklarını geri alarak, yatırımcıların desteği sayesinde, oyunu geliştirmeye devam edebildik. Sonrasında, bu oyuna daha uygun bir portföye sahip bir yayıncı ile anlaşabildik." dedi.
 
     Oyunun, Sony'den daha geçen yıl ayrılmasından dolayı, Sony'ye özel olarak çıktığında nasıl olacaksa, hala öyle kalmış olabileceği varsayımına karşılık ise Guilbert şu şekilde cevap verdi: "Oyunu geçen sene göstermedik, sadece konsept çizimlerini gösterdik. Proje tamamen aynı değil, bu biraz daha gelişmiş bir hali. Sony ile yaptığımız konsept daha farklıydı."
 
     Olayın Dontnod tarafından bildirilen bölümü bu kadar, yapımı durdurulan diğer oyunları ise henüz bilemiyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remember Me Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 12 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 14 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler