Sony Interactive Entertainment Başkan Yardımcısı ve CFO Görevine Kazuhiko Takeda Getirildi

06.06.2018 07:50 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, Kazuhiko Takeda'nın şirketin başkan yardımcısı ve CFO'luk görevine getirildiğini duyurdu. 1 Temmuz tarihiyle birlikte yeni görevine başlayacak.
 
   Kazuhiko Takeda başkan ve CEO John (Tsuyoshi) Kodera ve diğer başkan yardımcıları Kazuo Miura ve Jim Ryan ile birlikte çalışarak şirketin mali gücünü arttıracak ve PlayStation markasının dünya genelinde büyümesini destekleyecek.
 
   Kazuhiko Takeda 1983'te Sony Corporation'a katılmıştı. İsveç'te Sony Ericsson Mobile Communications AB ve Birleşik Krallık'ta Sony Europe Limited dahil olmak üzere, Sony'de geniş bir iş tecrübesine sahiptir. 2013'te Tokyo'ya döndükten sonra, tüm Sony Group şirketlerini denetleyen Sony Corporation'ın Kurumsal Planlama ve Kontrol Bölümü'nü yönetmiştir. Şu anda da halen Sony Corporation'da Kurumsal Planlama ve Kontrol, Muhasebe Şefi ve CIO olarak Kurumsal Yönetici rolünde görev yapmaktadır.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler