Sony Interactive Entertainment, Discord ile Ortaklığını Duyurdu

03.05.2021 20:40 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment ile Discord, ortaklığa gittiklerini duyurdu.
 
Sony Interactive Entertainment, Discord'tan azınlık hissesi satın aldı ve Discord önümüzdeki yılın başlarında PlayStation Network'e entegre edilecek.
 
PlayStation patronu Jim Ryan, Discord'u PlayStation Network'teki sosyal ve oyun deneyimlerine bağlamak için sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Hedef, Discord ile PlayStation deneyimlerini önümüzdeki yılın başlarından itibaren konsol ve mobilde bir araya getirerek kullanıcıların beraber oyun oynarken daha kolay takılmasına, eğlenmesine ve iletişim kurmasına imkan sağlamak.
 
Discord, kullanıcıların arkadaşları ve topluluklarıyla vakit geçirmek ve konuşmak için kullandığı sesli, görüntülü ve yazılı bir iletişim servisi. Dünya genelinde 140 milyon civarında kullanıcısı var.

Geçtiğimiz ay, Microsoft'un Discord'u satın almak için görüşme halinde olduğu ancak daha sonrasında görüşmelerin sonlandırıldığı haberleri ortaya çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler