Sony Interactive Entertainment Oyun Şirketleri Satın Almayı Düşünüyor

02.07.2019 02:51 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan, Japon gazetesi Nihon Keizai Shimbun ile yaptığı röportajda, şirketin oyun geliştirme stüdyoları satın almayı düşündüğünü belirtti.

Jim Ryan tarafından belirtilene göre, Google gibi firmaların da oyun endüstrisine girmesiyle birlikte içerik artık her zamankinden daha önemli hale geliyor.

"Oyun endüstrisine yeni girip oyun sektörüne umutla bakan firmalar kesinlikle hoş karşıladığımız bir şey. Sony Interactive Entertainment oyun endüstrisinde 25 yıllık deneyime ve büyük varlıklara sahip." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler