Sony, Intergalactic: The Heretic Prophet için Marka Başvurusunda Bulundu

14.02.2024 14:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, 12 Şubat tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir ticari marka başvurusunda bulundu. Bu başvuru "Intergalactic: The Heretic Prophet" adıyla karşımıza çıkıyor. Şu anda bilgiler oldukça sınırlı diyebiliriz.
 
Sony'den yeni bir proje gelebilir 
 
 
 
PlayStation oyunlarını kullanıcılara sunmaya devam eden Sony, mevcut ticari marka başvurusunda bulunduğu proje hakkında herhangi bir resmi duyuru yapmadı. Geldiğimiz noktada Sony'nin bir projeyi duyurmadan önce o markayı tescil etmesi nadir görülen durumlardan bir tanesi.
 
Intergalactic: The Heretic Prophet adlı projeyi ararsanız herhangi bir sonuca ulaşamazsınız. Google üzerinden yapılan aramalarda herhangi bir sonuç bulunmuyor. Son olarak bu marka bilim kurgu oyununa benzeyen gizemli bir proje olarak nitelendiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler