Sony, Internet TV için Viacom ile Anlaştı mı?

16.08.2013 09:40 Alkan Adakaner


    Microsoft'un Xbox One'ı bir oyun cihazı olmanın ötesinde çeşitli TV şovlarıyla donatmak istediğini biliyoruz. Xbox konsollarına özel olarak çeşitli TV dizileriyle bile karşılaşacağımız söyleniyor. Tabi bu arada Sony de boş durmuyor gibi görünüyor.
 
    Wall Street Journals'ın haberine göre Sony ve Viacom internet tabanlı TV için bir anlaşma imzaladılar. Bu anlaşmaya göre Sony'nin oyun konsolları, Akıllı TV'leri ve daha sonra ise tabletleri ve akıllı telefonlarına Viacom bünyesindeki kanallar yayın yapacaklar. Viacom'um MTV, Nickelodeon, Paramount, Comedy Central, VH1 ve Spike gibi kanallara sahip olduğunu belirtelim.
 
   Bu anlaşmanın içeriği tam olarak bilinmiyor, ama şu an için bu kanalların konsollarda Sony'e özel olup olmayacağı netleşmedi. Eğer söylentiler doğruysa (büyük ihtimalle doğru) Sony de Microsoft'un gerisinde kalmamak için büyük çaba harcıyor demektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler