Sony: Konsol Savaşları Uzun Vadede Kazanılır

18.06.2013 10:25 Alkan Adakaner


     Sony'nin E3 fuarındaki sunumlarda Microsoft'tan daha iyi bir performans sergilediği oyuncuların büyük bölümü tarafından kabul ediliyor. Zaten internetteki bazı oylamalarda da bu ortaya çıktı. Bu durum yine de Sony'i şımartmamış diyebiliriz; çünkü Microsoft'un açıklamalarına benzer olarak onlar da konsol savaşlarının uzun vadede kazanılabileceğini düşünüyor. SCE İngiltere patronu Fergal Gara'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Kazanmak uzun vadede belirlenecek bir durumdur. E3'teki mesajlarımızın nasıl yayıldığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Oyuncular için en iyisini hedefliyoruz ve bu bizim yolumuzdaki en önemli adımımız. E3 konsolların çıkış dönemi için önemli ve önalımları arttırıyor. Tabi bu sadece tek bir adım. E3'te güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyoruz, ama konsol üzerinde daha fazla durmalı ve çalışmalıyız."
 
    Bu rekabetten kârlı çıkacak olan hiç kuşkusuz oyuncular olacaktır. Firmalar ne kadar özel oyun çıkartırsa ve kaliteyi yükseltirse oyuncular bu durumdan yararlanma fırsatı bulacaklardır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 46 Dk önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler