Sony: Konsola Özel Oyunların Getirisi Yok

06.10.2013 09:17 Alkan Adakaner


     Hiç kuşkusuz konsolda oyun oynamayı tercih eden oyuncuların en büyük nedenlerinden biri de konsola özel oyunlardır. Bazı oyuncular bu oyunları oynayabilmek için konsola bile alıyor. SCEA yayıncı ve geliştirici ilişkileri bölümü başkan yardımcısı Adam Boyes'a göre konsola özel oyunların bir getirisi yok.
 
    "Şu sıralar (konsol geliştiricileri için) özel oyunlar sadece yüksek sesle övünmekten ibaretler. Kimse özel oyunlardan uzun süreli kazanç sağlamıyor. Geliştiriciler şu an oyunlarını çok sayıda platforma çıkarma şansına sahip. Biz de geliştiricilerin başarılı olmasını istiyoruz"
 
    Boyes uzun süreli konsola özel anlaşmaların ne konsol üreticileri, ne de geliştiriciler için yararlı olmadığını da ekliyor.
 
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Dk önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler