Sony: Mart'a Kadar Rahatça 5 Milyon Konsol Satarız

02.12.2013 22:41 Alkan Adakaner


     Sony Computer Entertainment grubunun Ceo'su olan Andrew House firmanın yeni nesil konsolu Playstation 4 ile ilgili bir açıklama yaptı. House, 2013 finansal yılının sonu olan Mart 2014'e kadar rahatlıkla 5 milyon konsol satacaklarını söylüyor.
 
     "Yakında 20. yılına gireceğimiz Playstation'ın tarihindeki en önemli anlardan biriyle karşı karşıyayız. Konsolun iyi fiyatıyla da açıklanabilecek yüksek ön sipariş rakamları sebebiyle son derece mutluyum. Üretim zincirimiz şimdiye kadarki en iyi halinde. Noel öncesinde müşterilerimizi hayal kırıklığına uğratmamak için çabalarımızı katlıyoruz. İnsanların ilgisine bakınca Mart 2014'ün bitimine kadar 5 milyon konsol satma konusunda kendimize güvenim tam."
 
     Playstation 4 Kuzey Amerika'da ilk günlerinde 1 milyondan fazla satmayı başarmıştı. Konsol İngiltere'de 48 saatte 250.000'den fazla satarak ülkenin en hızlı satan oyun konsolu olmayı başardı. Eğer Playstation 4'e ilgi böyle devam ederse 5 milyonluk hedefe ulaşmak gerçekten de zor olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 1 Saat önce Steam'de Virüslü Oyun Ortaya Çıktı! Format Şart 3 Saat önce Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 7 Saat önce NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler