Sony Mobil Oyun Şirketi Açıyor

24.03.2016 11:38 Alkan Adakaner


   Sony oyun dünyasına Playstation markası ile unutulmaz bir şekilde damgasını vurdu. Şu sıralar Playstation VR üzerinde çalışarak konsol tarafında sanal gerçeklik teknolojisine tek büyük yatırım yapan şirket olan Sony mobil pazarı da gözardı etmiyor.

   Açıklamalara göre Sony tarafından kurulacak ForwardWorks adlı şirket Playstation'ın ikonik karakterlerini ve isimlerini tam kapsamlı oyunlar olarak mobil platforma taşıyacak.
Yani mobil platformlarda yeni bir God of War oyunu görebiliriz. Hatırlarsanız daha önce God of War: Betrayal adlı mobil bir oyunla karşılaşmıştık.

    1 Nisan'dan itibaren Sony Computer Entertainment'in adı Sony Interactive Entertainment olarak da değişecek. Anlaşılan firmanın stratejisinde de önemli değişikliklerle karşılaşacağız. Nintendo'dan sonra Sony'nin de mobil dünyaya el atması oyun dünyasındaki gidişata da ciddi şekilde ışık tutuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler