Sony: NGP'nin Fiyatı Konusunda Meraklanmayın

PSP 2'nin tasarımı gerçekten de çok şık duruyor
06.06.2011 08:59 Alkan Adakaner


    Oyun konsollarının fiyatları özellikle ülkemizde büyük problem oluyor. Yurt dışıyla kıyasladığımızda neredeyse 2 katı fazla fiyata konsol satın almak zorunda kalıyoruz. Bu nedenle piyasaya çıkacak her cihazın fiyatı bizim için önemli. 
 
    Sony yetkilileri de özellikle biz Türk oyuncuları rahatlatacak bir açıklama yaptı ve NGP'nin (Sony cihaza hala böyle hitap ediyor) fiyatının uygun olacağını açıkladı. Shuhei Yoshida'nın açıklamasına göre "NGP'nin fiyatı oyuncuların üzerinde fazla düşünmeden alacakları bir seviyede" olacak.
 
    Konsol geliştirirken piyasadaki diğer cihazlar üzerinde çok durmadıklarını ve müşterilere "istediğim tam olarak bu" diyecekleri bir cihaz sunmak istediklerini söyleyen Yoshida, 3DS'e gösterilen tepkileri de yakından izlediklerini belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 26 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler