Sony, No Man's Sky için Görüşmelere Başlamış

09.12.2013 09:43 Alkan Adakaner


     Joe Danger'ın geliştiricisi olan Hello Games tarafından VGX'te duyurulan No Man's Sky'ın platformları henüz kesinleşmedi. Sony ise bu sıradışı oyunu kendi konsoluna kazandırmak için görüşmelere başlamış gibi görünüyor.
 
     Sony'den Shahid Kamal Ahmad, Twitter üzerinden Hello Games ile görüşmelere başladıklarını ima eden açıklamalarda bulundu. Sony'nin bağımsız geliştiriciler konusunda ne kadar ciddi bir politika yürüttüğünü düşününce aslında bu durum sürpriz olmadı.
 
     Açık dünya yapısı ile dikkat çeken No Man's Sky keşif üzerine kurulu bir oyun olacak. Oyun muhtemelen PC'nin yanı sıra yeni nesil konsollara da çıkacak, ama henüz platformlar konusunda kesinleşmiş bir şey yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 40 Dk önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 2 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler