Sony, Önümüzdeki Hafta Yeni Oyuncu Donanımlarını Tanıtacak

23.06.2022 20:31 Mehmet Tandoğan

 
Sony, önümüzdeki hafta oyuncular için yeni bir donanım serisini duyurmaya hazırlanıyor. Resmi Twitter hesabından yayınlanan bir gönderiye göre Sony, 29 Haziran TSİ 00:00'da yeni donanımlarını tanıtacak.
 
Neyin tanıtılacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmese de sektörde tanınan isimlerden Tom Henderson, neler olabileceğini dair söylentileri bekleyenlere sunuyor. Henderson, INZONE adlı bir markanın parçası olarak yeni oyuncu kulaklıklarının ve monitörlerinin tanıtılacağını öne sürüyor. 
 
Belirtilene göre iki yeni monitör ve üç yeni kulaklık piyasaya sürülecek. Bunun yanı sıra kulaklık markalarının Inzone H3, Inzone H7 ve Inzone H9 adında olacak. Sony bu bilgileri resmi olarak doğrulamamış olsa da bilinen isimlerden gelen sızıntılar genellikle doğru çıkıyor.
 
Öte yandan yakın zamanda Henderson, Sony'nin PS5 için yeni bir "Pro" denetleyicisi (kontrolör) üzerinde çalıştığını söylemişti. Ancak bunun ne zaman tanıtılacağını bilmediğini de belirtmişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler