Sony, PS3 ve PS4 için Yeni Kulaklık Modellerini Duyurdu

09.09.2014 09:16 Tunahan Başol


     PlayStation 4'ün yanında çok kötü bir kulaklık veren Sony, bildiğiniz gibi PS3 ve PS4 ile uyumlu kendi kulaklıklarını da hazırlıyor. Yapılan yeni duyuruyla, PS3 ve PS4 için Silver Wired Stereo Headset duyuruldu.
 
     Bu yeni kablolu kulaklık, 69.99$'lık fiyatı, sanal 7.1 desteği, PlayStation oyunları için hazırlanmış özel ses modu, kapatılabilir mikrofonu, uzun süreli kullanımda canınızı sıkmayacak nefes alan kulak pad'leri ve hafif tasarımıla birlikte, Gold kulaklıklara göre ucuz bir alternatif arayanlar için güzel bir fırsat.
 
 
 
     Ayrıca Gold Wireless Stereo Headset olarak bilinen kulakların, beyaz Destiny paketiyle uyumlu modeli de duyuruldu. Oldukça sınırlı sayıda olacağını söylenen bu kulaklığı, beyaz PS4 paketine sahip oyuncular mutlaka isteyecektir diye düşünüyoruz.
 
     Son olarak eğer Headset Companion App'i PS3 veya PS4'ünüze indirirseniz ve Gold serisi kulaklığınız varsa, orada Destiny için yapımcılarla birlikte geliştirilmiş özel bir ses modu bulabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 1 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 2 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 3 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler