Sony PS4 Kamerasını Fiyatı Düşürmek için Çıkarmış

27.06.2013 08:47 Alkan Adakaner


     Xbox One'ın Kinect ile gelmesi ve fiyatının 499 dolar olarak belirlenmesi bazı oyuncuları memnun etmemişti. Kinect'i almak istemeyen oyuncular fiyatın bu şekilde arttırılmasına karşı çıkmışlardı. Buna karşın Microsoft, Xbox One'ın Kinect ile birlikte tasarlandığını açıklamıştı.
 
    Söylentilere göre Sony cephesi de Playstation 4'ü kamerası ile birlikte (Playstation 4 Camera) 499 dolardan satmayı planlıyormuş. Buna karşın E3'ten aylar önce konsolun fiyatını daha cazip hale getirmek için kamera paketten çıkarılmış. Bu işlem ise perakendecilere sessizce bildirilmiş.
 
    Playstation 4 kamerasının tek başına 59.99 avro'dan satılacağını belirtelim. Bu karar hiç kuşkusuz Sony'e avantaj sağlayacaktır; çünkü Playstation Camera veya Kinect gibi cihazlar bazı oyuncuların hiç de ilgisini çekmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler