Sony: PS4 ile Endüstriye Enerji Getirmek İstiyoruz

02.02.2014 09:28 Alkan Adakaner


     Sony Computer Entertainment Japonya ve Asya başkanı Hiroshi Kawano, Playstation 4'ün Uzakdoğu'da çıkışına 3 hafta kala bu alanda ne kadar iddialı olduklarını aşağıdaki sözlerle açıkladı:
 
    "Playstation markası 2014'te 20. yılını kutlayacak ve bu yıl Playstation 4'ü piyasaya süreceğiz. Oyun dünyasına enerji getirmek için sıkı çalışıyoruz ve ayrıca hepinizi heyecanlandırmak istiyoruz"
 
    Playstation 4 ve Xbox One'ın Avrupa ile Kuzey Amerika bölgelerinde oyun dünyasına büyük heyecan getirdiğini yüksek satış miktarlarına bakarak anlayabiliyoruz. Japonya ve Asya bölgesinde de benzer bir durumun olması şaşırtıcı olmaz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler