Sony, PS4'te PSN Sorunları İçin Anlayış Bekliyor

15.11.2013 18:10 Alkan Adakaner


    Kısa bir süre önce Playstation 4'lerde teknik sorunların olduğu yönünde bazı oyuncuların şikayetleri olmuştu. Sony ise durumu araştırmış ve sorunla karşılaşanların oranının şu an 1000'de 2 olduğunu açıklamıştı.
 
    Sony bugün piyasaya çıkan Playstation 4'ün Playstation Network'e bağlanma sorunlarından şikayet eden oyuunculardan ise sabırlı olmalarını istiyor. İlk günün yoğunluğu sebebiyle bu tür sorunların çıktığını söyleyen yetkililer, bu sorunları çözmek için çalıştıklarını vurguluyorlar.
 
    Muhtemelen konsolun Avrupa çıkışına kadar sorunlar üzerinde tecrübe kazanacak olan Sony bu bölgede daha sorunsuz bağlantı kurmamızı sağlayacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler