Sony PlayStation'ın TV Servisi "PlayStation Vue" Duyuruldu!

13.11.2014 16:22 Tayfun Kumaş

 
    Bu sene 20. yılını kutlayan Sony PlayStation'ın, bulut tabanlı TV servisi PlayStation Vue'nun duyurusu gerçekleşti.

     Şimdilik beta aşamasında olan PlayStation Vue, ilk etapta sadece davetiyeler ile kullanıcı kabul edecek. Bu aydan itibaren sadece New York önce olmak üzere ABD'de faaliyete geçecek olan servisten sadece PlayStation 3 ve PlayStation 4 kullanıcıları yararlanacak. Daha sonra ise PlayStation Vue'yu destekleyen Sony markalı diğer cihazlara yayılacak. Ayrıca Vue'nun iPad kullanıcılarına ve diğer kullanıcılara da yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

    PlayStation Vue şimdilik Amerika'ya bağlı bir servis olduğu için Avrupa ve Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil.
 
 
     PlayStation Vue'ya ise CBS, Discovery, Fox, NBC Universal, Scripps Networks Interactive ve Viacom gibi şirketler destek verirken FX, FOX, NBC, Bravo, Food Network, Comedy Central, Nickelodeon gibi 75 kanal da içerikte yer alacak.

      PlayStation Vue'nun TV kanalları Stream'e benzer bir şekilde kullanıcılar internet üzerinden canlı yayın yapacak. Bunun yanında tekrar izle ve seç izle özellikleri de her bir yayıncı taranfından sunulacak.

     PlayStation Vue'nun fiyatı ve diğer detaylar lansmandan sonra belli olacak. Büyük ihtimalle aydan aya ödemeli bir sistemin işleyeceği düşünülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 17 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 29 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler