Sony, Playstation VR Oyunlarının 60 fps'nin Altına Düşmesine İzin Vermiyor

17.03.2016 11:36 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi konsol firmaları bir oyun piyasaya çıkmadan önce test edip onay veriyor. Eğer geliştiriciler bu test aşamasından geçemezlerse oyunları konsollarda piyasaya çıkamıyor. Yani durum PC oyunculuğundan biraz farklı.
 
    Sony Computer Entertainment Amerika'da çalışan kıdemli geliştirici destek mühendisi Chris Norden'ın açıklamasına göre eğer Playstation VR için geliştirilen oyunlar 60 fps'nin altına düşerlerse Sony bu oyunları muhtemelen reddedecek. Yani 55 fps bile kabul görmeyebilirmiş.
 
    Cihaz için minimum fps'nin 60hz olduğunu söyleyen Chris Norden geliştiricilerin işini çok kolay olacağını düşünmediğini de belirtiyor. 60 fps'nin altında sanal gerçeklik konusunda önemli sıkıntılar baş gösterdiği için Sony böyle bir karar almış görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 13 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 44 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler