Sony Santa Monica Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Santa Monica Studio oldukça yetenekleri kişilerden oluşuyor
21.09.2011 10:53 Alkan Adakaner


    Sony'nin Santa Monica stüdyoları God of War serisi ile büyük bir ün yaptı. Artık Playstation denilince akla gelen ilk markalardan birisi de hiç kuşkusuz God of War'dur. God of War 3 de Playstation 3'ün en önemli oyunlarından birisi.
 
     Bu ünlü stüdyo şimdi yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Gamasutra'da yer alan bir iş ilanı firmanın planlarını ortaya çıkardı. Bu ilanda bölüm ve oyun tasarımcıları arandığı yazıyor. Projenin Playstation Vita mı, yoksa Playstatiom 3 için mi olduğunu henüz bilemiyoruz.
 
    "Açık Dünya" öğelerine sahip olacağı söylenen bu oyunun neye benzeyeceğini tahmin etmek güç olsa da, Santa Monica'nın başarılı bir iş çıkaracağı konusunda umudumuz yüksek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler