Sony: Shenmue'yu Konsollarımıza Getirmek İstiyoruz

14.11.2013 10:10 Alkan Adakaner


     Sony son dönemlerde 3. parti firmalarla daha yakından ilişki kuruyor; hatta bunun için özel bir ekip bile oluşturuldu. Bu ekibin önümüzdeki 6 ay içinde en az bir adet 3. parti oyunu Playstation platformlarına açıklaması bekleniyor.
 
     Sony'nin hedefi ise oldukça büyük görünüyor. Bir zamanların efsane oyunu Shenmue çıktığı dönemde büyük etki yaratmış ve 75 milyon dolarlık bütçesiyle o zamanlar açık arayla oyun tarihinin en pahalı oyunu olmuştu. Bu efsane yapım şimdi Sony'nin konsollarına özel olarak gelebilir.
 
      Adam Boyes'un açıklamalarına göre Shenmue ve Yakuza hayranlarından çok sayıda istek alıyorlar. Bu sebeple bu oyunları öncelikli olarak Playstation markasına altına sokmak istiyorlar. Bildiğiniz gibi Yakuza'nın bir oyunu zaten Playstation 3 ve PS4'e duyuruldu.
 
     Şimdi Sony'nin hedefi büyük bir hayran kitlesine sahip olan Shenmue'yu Playstation çatısı altına sokmak olacak gibi görünüyor; çünkü Adam Boyes Yakuza ve Shenmue serileri üzerine odaklandıklarını açık açık söylüyor. Zaten Sega da Shenmue için maddi destek beklediğini açıklamıştı. Sony ve SEGA'nın işbirliği Shenmue 3 gibi harika sonuçlara yol açabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler