Sony, Spider-Man 2'ye Özel Yeni Bir PS5 Konsol Paketini Duyurdu

03.10.2023 22:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony daha önce duyurduğu paket haricinde başka bir Marvel's Spider-Man 2 temalı PlayStation 5 konsol paketini duyurdu. Standart PS5 konsolunu ve Spider-Man 2'nin bir kopyasını indirmek için bir kod içeren paket, 20 Ekim 2023'te oyunla beraber piyasaya sürülecek.
 
Sony daha önce başka bir paketi piyasaya sürdü
 
 
 
Sony, Eylül ayında Spider-Man 2 özel sürümlü PS5 konsol paketini piyasaya sürdü. Bu paket içerisinde standart PS5 konsolu, özel konsol kapak tasarımı, uyumlu DualSense kablosuz kontrolcüsü ve Spider-Man 2'nin standart sürümünün dijital bir kopyası bulunuyor. Fiyatı ise 599,99 dolar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Diğer taraftan Spider-Man 2 PS5 konsol kapakları (64,99 dolar) ve özel sürüm DualSense kontrolcüsü (79,99 dolar) ayrı olarak sipariş edilebiliyor. 
 
Öte yandan Sony, Spider-Man 2'nin açık dünya oynanışına ve genişletilmiş New York ortamına bir bakış sağlayan bir fragmanı geçtiğimiz ay yayınladı. Şimdi ise yeni bir sinematik fragman yayınladı. 1 dakikalık sinematik fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler